Carta

ENTREPANS CALENTS I FREDS, AMANIDES FRESQUES, SUCS NATURALS, PASTISSOS

• Entrepans calents: Tots els entrepans calents els passem per la sandvitxera, de manera que el pa sempre queda cruixent i calent per dins. Disposem de 6 tipus diferents de pa, des de coca de vidre, pans de motlle i pans amb flocs de civada o amb espècies.

• Flautins: Flautes de pa amb tomàquet. La nostra filosofia és fer els bàsics de la nostra terra d’una manera ben feta i amb regularitat.

• Amanides: Hi ha molts tipus d’amanida i volem que les nostres siguin senzilles, però bones amb els millors ingredients i fresques, acabades de fer. Utilitzem l’enciam mezclum que no té res a veure amb l’enciam convencional, sempre amb la filosofia d’oferir el millor producte als nostres clients.

• Sucs naturals: La nostra és una proposta sana, de menjar de qualitat. Pensem que la beguda ideal per acompanyar el nostres productes són els sucs naturals acabats de fer que elaborem en el mateix establiment. La nostra beguda estrella és el “Suc Chez” elaborat amb sucs de taronja, poma i pastanaga.

• Pastissos casolans: No volem tenir qualsevol pastís i per això hem escollit els més bons que hem trobat. Ho sentim, no sempre són idèntics i és perquè els elaborem diàriament de manera casolana, sense conservants ni additius.

• Cafè & Te: Hem seleccionat un dels millors cafès, de la varietat 100% aràbica. Sí, el seu cost és bastant més alt que el del cafè que trobaràs a la majoria d’establiments, però sempre volem donar el millor. I a tu gairebé et costarà el mateix. De la mateixa manera, els nostres tès han estat seleccionats i són d’una de les millors marques de tè.