Detalls

ALGUNS DETALLS QUE ENS FAN DIFERENTS

• DETALL 1. El pa és un element importantíssim dins la nostra oferta. Hem escollit el millor per a cada producte i per això tenim 6 proveïdors diferents de pa.

• DETALL 2. Els nostres productes lactis (llet, mantega, iogurts, pastís de formatge, etc.) són d’una granja de la comarca d’Osona. Són productes d’una qualitat excel·lent dels quals ens sentim especialment satisfets d’oferir-vos.

• DETALL 3. El sabor especial de la nostra vinagreta Chez el donen les diferents espècies que hi posem i, especialment, el pebre rosa. Un toc aromàtic especial que no et deixarà indiferent.

• DETALL 4. Les olives negres de l’amanida són del Marroc. Sí, aquí també hi ha olives molt bones, però aquestes ens van agradar especialment perquè són carnoses i molt gustoses.

• DETALL 5. L’oli d’oliva verge és d’una cooperativa DO Les Garrigues. Fa molts anys que coneixem aquest oli de varietat arbequina i ha estat l’única opció que hem considerat. Si és bo, perquè cal canviar-ho!!

• DETALL 6. La llet és fresca. Ens complica una mica la gestió dels estocs per la seva caducitat (a vegades s’acaba), però la qualitat del producte que rebeu és millor.

• DETALL 7. El cafè és natural i el 100% de la varietat aràbiga. És la que es considera de més qualitat, a diferència de la varietat robusta.

• DETALL 8. Tots els sucs que venem són naturals i els fem davant vostre. Pensem que és millor un suc natural i, per això, no en venem d’envasats.

• DETALL 9. De barreges d’enciams, n’hi ha de molts tipus. Per a la nostra hem escollit el bo i millor. Hi trobareu: radiccio, escarola frise, roure vermell i lollo rosso.

• DETALL 10. Seleccionar un bon pernil ibèric no és fàcil, ja que cada pernil és diferent (punt d’assecat, més o menys greix…). Hem escollit un expert en pernils que selecciona les peces en origen i ens dóna la garantia que volem.

• DETALL 11. El formatge fresc de la nostra amanida és de la Granja Armengol de la Plana de Vic. No volem presumir però, francament creiem que és el millor formatge fresc que hem tastat mai!

• DETALL 12. El gust especial de la nostra amanida de llenties el dóna el “Ras el Hanut”, una barreja d’espècies del Marroc. La traducció literal és “el cap de la botiga” i fa referència a la millor barreja d’espècies que el botiguer pot oferir.

• DETALL 13. Disposeu de 4 varietats de vinagreta per combinar amb les vostres amanides: Chez, Pebre Vermell, Gingebre i Menta&Llimona. Les fem nosaltres amb oli d’oliva verge arbequina d.d’o. les Gavarres i van incloses en el preu de l’amanida.

• DETALL 14. El suc Chez ja és un clàssic de SandwiChez fet amb taronja, poma i pastanaga. Venem més sucs Chez que aigua!

• DETALL 16. En un producte tan bàsic com el biquini, podeu notar la diferència de SandwiChez. Utilitzem pa de motlle fet sense conservants ni colorants, d’una textura suau que es nota al paladar. El pernil dolç és de primeríssima qualitat i ho podeu notar pel seu sabor. El formatge és emmental francès i la mantega de la Granja Armengol.

• DETALL 17. Si no ens diuen el contrari, fem el cafè amb llet amb crema, com el “cappuccino” italià. Espumar la llet no és una moda, sinó que quan està ben fet, el sabor de la crema de llet que es forma té un gust més dolç i més bo.

• DETALL 18. Molts clients ens diuen que a SandwiChez valoren que no hi ha el soroll ambiental que hi ha en altres establiments similars. Això no és casualitat. Els nostres locals estan equipats amb plaques antireverberació al sostre per absorbir el soroll.

• DETALL 19. Ens diuen que l’ambient de SandwiChez és nòrdic, que recorda el de Londres, Nova York… Bé el que podem dir és que ens hem inspirat amb molts llocs, però les cadires són de la Bisbal d’Empordà!

• DETALL 20. Entenem que un servei lent és empipador i per això hem dissenyat un procés en què, en condicions normals, podem servir qualsevol comanda en menys de 3 minuts. Esperem que us hagi funcionat. Si no quedeu satisfets, us agrairem que ens ho feu saber. Gràcies!

• DETALL 21. Ens agrada dir que la nostra carta és la vitrina. Hi tens els productes exposats i els pots escollir amb la vista, de manera que difícilment t’equivocaràs. Com que fem els entrepans segons la previsió de vendes, és possible que en alguns moments et trobis la vitrina mig buida. En aquestes ocasions, sàpigues que podem fer l’entrepà que vulguis a qualsevol hora del dia, encara que el producte no estigui a la vitrina.

• DETALL 22. El nostre frankfurt és de la millor qualitat i està fet amb tripa natural. A més, està cuit amb la torradora “Smart-wurst toaster”, un invent d’uns joves enginyers alemanys que cou la salsitxa com si estigués feta a la brasa. Té un gust sensacional, i, a diferència de la majoria d’establiments tipus frankfurt, no es cou amb llard de porc (molt gustós però és fatal per al colesterol!)

• DETALL 23. L’entrepà New Yorker ja és un dels nostres productes més venuts. Porta pastrami, un rostit de vedella que abans de passar pel forn es macera amb espècies i salmorra. És originari d’Hongria, però es va popularitzar i és típic de la ciutat dels gratacels, on el van portar els immigrants jueus.

• DETALL 24. Com potser heu observat, les nostres cookies són fetes per nosaltres i les anomenem ARI-Cookies. Per què tenen aquest nom? Doncs perquè la recepta és de l’Ari, nom de pila de l’Ariadna, una estudiant que treballa al nostre equip els caps de setmana. L’afició de l’Ari és la cuina i sempre portava cookies fetes per ella per als seus companys. Les galetes eren tan bones que vàrem decidir fer-les nosaltres per als nostres clients! Trobareu cookies a molts llocs, però dubtem que siguin tan bones com les de l’Ari!

• DETALL 25. Els nostres croissants són de mantega. Si bé a Catalunya hi ha tradició de fer els croissants amb llard de porc, pensem que el croissant de mantega francès és més gustós i, per això, només tenim aquesta varietat.

• DETALL 27. SandwiChez no fa promocions. A diferència d’altres establiments, la nostra política és intentar donar un preu just que fidelitzi els nostres clients. Pensem que és difícil establir una relació seriosa i duradora amb ofertes i promocions que van variant i que poden confondre en donar el mateix producte a diferent preu.

• DETALL 28. Un cop per setmana ens reunim el nostre petit “equip I+D” per buscar nous productes que un puguin agradar. Aquest equip està format per 3 membres de l’equip SandwiChez i un col.laborador extern (una noia que ha viscut a diferents països i que té la cuina com afició). Anem provant noves propostes i estudiem com podem adaptar-les a la nostra operativa. D’aquesta manera, tenim novetats periòdicament. Esperem que de tant en tant algun nou producte us agradi!

• DETALL 29. El novembre del 2010 va obrir el primer SandwiChez a la Via Augusta. Abans d’obrir vàrem fer una selecció meticulosa dels nostres proveïdors i quan ja ha passat més de dos anys hem de dir que hem fet molts pocs canvis. La selecció es va fer per la qualitat de producte i només hem canviat si hem trobat una opció que ens ha semblat millor. En cap cas hem canviat de proveïdor perquè ens donés una oferta de preu.

• DETALL 30. Tenim pa sense gluten. Només ho has de demanar i sentim que tardarem una mica més del que en nosaltres és habitual.

 

sandwichez-detalls