1988

M.Angels Bosser i Xavier Sánchez Taulé es coneixen quan estudiaven Ciències Empresarials. En Xavier somiava en ser emprenedor algun dia, però abans s’havia de formar.

1991

En Xavier i la M.Àngels es casen i se’n van a estudiar un Master als Estats Units dos anys.

1993
Durant l’etapa a Boston descobreixen Starbucks, una jove marca dels Estats Units que es començava a expandir per la costa est.

Al Xavier li encanta el concepte i decideix que es vol dedicar al sector de la restauració.

1995

Tornen dels Estats Units a Barcelona. La M.Angels comença a treballar a l’empresa familiar tèxtil. En Xavier envia currículums a empreses petites del sector per aprendre l’ofici i entra a treballar a Estabiments Viena.

1997
En Xavier és nomentat Director General dels Establiments Viena.

Un dia se li presenta en Jesus Berbel, un estudiant d’enginyeria Informàtica que vol fer la tesi de final de carrera fent un estudi d’optimització de cues. En Jesús es contractat i aviat serà nomenat Cap d’Operacions d’Establiments Viena.

2008

En Xavier abandona Establiments Viena després de 12 anys de creixement, creació d’un equip i metodologia de treball i comença a preparar el seu propi projecte.

2009

S’elabora un Business Plan a on es defineixen els trets bàsics de com ha ser el nou projecte, es crea la marca SandwiChez i s’elabora l’esquelet del que ha de ser la carta.

2010. Obre el primer SandwiChez a Via Augusta, 117

2011

Obre el SandwiChez Amigó (mercat Galvany)

2012
M.Angels Bosser deixa l’empresa familiar i s’incorpora a SandwiChez com a Director Financer.

Obre Capità Arenas. 

2013

Obre Numancia (al costat del centre comercial Illa Diagonal)

2014
En Jesus Berbel s’incorpora a SandwiChez com a Cap d’Operacions i Felix Rivera (company de la M.Àngels i en Xavier al màster) com a conseller.

Obren els locals de Josep Tarradellas i Ronda Sant Antoni.

2015

SandwiChez celebra el seu 5è aniversari amb l’obertura de 4 locals als carrers Mallorca, Travessera de les Corts, Travessera de Gràcia i Gran Via. Celebrem el 5è aniversari també amb nova seu central de l’empresa als baixos del local de Travessera de Gràcia.
Felix Rivera i Jesus Berbel són nombrats socis de l’empresa.

Hem arribat als 11 locals i el més important és que hem creat un equip, pilar fonamental per fer la feina ben feta.
SandwiChez guardonada amb el premi “Best design” a la Fira Intersicop de Madrid.

 

2016
SandwiChez rep el premi “Hot concept Junior” de la revista Restauración News, com a nou concepte més destacat de l’any a Espanya.

Obre els locals de Passeig Sant Joan (amb Ausiàs Marc) i Provença (entre Rambla Catalunya i Balmes)

2017

SandwiChez és seleccionada pel Fondo Advance del Banco Santander i obté finançament per fer front al seu pla de creixement. Obertura de 6 locals als carrers Casp, Padilla, Bruc, Reina Elisenda, Rocafort i República Argentina.

Acaba l’any amb 18 locals propis, sense franquícies i segueix independent. Amb un equip de 200 persones estem a punt per seguir sent una empresa de referència al sector de restaurants de la ciutat de Barcelona.

 

Translate »